Skip to content

Premiär för Muntra på Swedental!

Efter en lång period av inställda event och digitala tillställningar ser vi fram emot att träffas på odontologiska riksstämman och Swedental. Muntra är extra förväntansfulla då vi i år även kan titulera oss mässutställare. För första gången skall vi medverka på mässan med egen monter. Vi har monterplats A13:35 - missa inte att komma förbi så att vi kan berätta mer om Muntra. 

 

“Att Muntra kan delta på Swedental med sin egen monter är tack vare att tandvårdskliniker i Sverige i allt större utsträckning väljer att hantera sin patientstock i molnet. Idag har fler än 200 tandkliniker valt att ge Muntra förtroendet att hantera deras patientdata. Det vittnar om hur långt molnbaserade journaler har kommit.” - Niels Rask, VD och Medgrundare

 

Besök vår monter A13:35  för att veta mer om vårt molnbaserade journalsystem. Passa på att ställ alla dina frågor eller delta på en livedemonstration av hela systemet. Vill du vara säker på att inte gå miste om att få en demonstration kan du boka in ett möte med oss. 

Det gör du lättast genom att mejla support@muntra.se 

 

Vi ses på mässan! 

Hälsningar

teamet på Muntra! 

Leave a Comment