Skip to content

Möt Muntras användare

Hundratals kliniker använder Muntras kraftfulla och användarvänliga verktyg för att anskaffa,
behandla och få nöjdare patienter. Låt dig inspireras av branschkollegor och möt våra användare tillsammans med oss!
Ta del av deras synpunkter och erfarenheter från branschen och läs vad de tycker om Muntra journalsystem. 

Är du intresserad av att veta mer om hur Muntra kan ge dig och din klinik ett smidigare vårdflöde så att ni får mer tid över till patient? 

Kontakta oss!
AMAFacebook

AMA Dental

Det är en septemberförmiddag och solen skiner utanför AMA Dentals tandklinik i Johanneshov. Skyltar på fasaden visar tydligt var AMA Dental ligger och det känns inbjudande. Från receptionen hörs telefonen ringa och besvaras på polska. I behandlingsrummet bakom dörren till höger hörs ett annat språk. Kan det vara ryska? Robert Milo hälsar dock på svenska och det känns betryggande, då det från vår sida saknas kunskaper inom både polska och ryska.

Svea Tandklinik

Det är full fart vid lunchtid på Sveavägen i Stockholms innerstad. Genast när man kliver in genom dörren till Svea Tandkliniks väntrum infinner sig lugnet och den rusning som pågår utanför dörren är bortglömd. Här inne möts man av känslan att man skall slappna av och varva ner, något som man gör automatiskt. Jorgen möter upp i receptionen och visar vägen genom labbet till sitt kontor.

SveaFacebook
TyresöFacebook

Tyresötandläkarna

Beläget i vackra Tyresö med närhet till grönska och sörmlandsledens tredje etapp, ligger ett till synes helt vanligt bostadshus. Husets vägg skvallrar dock om att detta hus är något utöver det vanliga, här ligger Tyresötandläkarna. Det är med spänning och nyfikenhet som vi kliver in på kliniken för att träffa Sasha och Ivana Soltani.

Family Dental Care

Att kliva in på Family Dental Cares mottagning på Kungsholmen känns nästan familjärt. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren som vetter mot Lindhagensgatan ger en harmonisk och välkomnande känsla. I kombination med de blå fåtöljerna känns det mysigt att slå sig ner en stund i väntan på klinikchef Alex och tandsköterskan Lumin.

FamilyFacebook
DKFacebook

Drottningkliniken

I hjärtat av Göteborg, ett stenkast från en av Sveriges högst trafikerade gågator ligger Drottningkliniken. En klinik som brinner för modern tandvård och räds inte att grundligt prova och utvärdera nyheter i branschen. Vi slår oss ner med klinikchef Magnus Ölander för att lära oss mer.

Lemér

Högst upp på Avenyn i Göteborg, ett stenkast från Poseidons porlande fontän hittar man en klinik som får alla att le: Lemér. Nayroz Ockell, tillsammans med sina kollegor Malin Westergren och Sofie Persson är nischade mot tandreglering och har sedan starten av Lemér jobbat outtröttligt med att sprida glädje och vackra leenden längst Sveriges västkust.

LemerFacebook
SydentalFacebook

Sydental

Med utsikt mot Ullevi i hjärtat av Göteborg ligger Sydental. Där tandläkare och tillika klinikägare Osama AlSaleh tillsammans med tandsköterskan Ninwah Albazi tillsammans tagit emot och behandlat patienter sedan 2019. Ta del av Osamas syn på tandläkaryrket och hur Sydental jobbar för att ge den bästa vården till sina patienter.

Masthuggskliniken

Fiskmåsarnas skri och spårvagnarnas kling hörs på avstånd utanför Amerikahuset i Göteborgs hamn. Innanför porten i det anrika huset från början av 1900-talet, ligger en av Göteborgs största tandkliniker: Masthuggskliniken. 

MasthuggFacebook
PriodentFacebook

Priodent

Att ta över en redan väletablerad klinik är en sak, att ta över en väletablerad klinik och förflytta den 20 år framåt i tiden till 2022 är något annat. Just det gjorde Arash och Aria för tre år sedan. Hur lyckas man med det? Vi besöker Priodent och hör mer om deras resa fram till där de är idag.

Mariatorgets tandläkarmottagning

Mariatorgets tandläkarmottagning har levt upp till sitt namn som tandläkarmottagning under
lång tid. Huset som mottagningen ligger i har ännu längre historia. Melika Eken och Raham
Dabirian berättar mer om deras övertagande av kliniken och hur de planerar att vårda den
anrika kliniken, där äldre detaljer skall få möta modern teknik.

MariatorgetFacebook

Intresserad av mer innehåll?

Till bloggen